Project Avenue i RADIO TEJP

Nu drar vi snart igång igen med två timmar av RADIO TEJP. Ikväll kommer Halmstad-bandet Project Avenue hit för en liten intervju. Har ni frågor till bandet får ni gärna lämna en kommentar nedan. Trevlig lyssning!
 


De fyra killarna i Project Avenue.


Lyssna på oss här!

Frank Sylvester


I förra programmet hade vi ett inslag om poporkestern Frank Sylvester från Karlskrona.


Bandet består av sex kreativa själar som spelar egenkomponerade låtar och som brinner för sin musik. Influenserna kommer från såväl soul, pop, rock som hiphop. Frank Sylvester har haft ca 50 spelningar sedan starten, hösten 2007. Våren 2009 låg bandet etta på Topplistan i Radio Blekinge tre veckor i rad och har spelat på allt från nattklubbar och stadsfestivaler till Allsång i parken. Till meriterna kan också läggas att Fransk Sylvester vann radiopriset i tävlingen Musik Direkt 2008. Bandet har också hunnit med att vara Blekinges representanter i UKM (Ung Kultur Möts), ett riksomfattande kulturevenemang med final i Uppsala. De har precis släppt sin andra demo ”Jag kan bara dansa”, med tre låtar som sprudlar av energi och spelglädje. Bandmedlemmarna, som är mellan 16 och 18 år är Louise Dannert på gitarr, Moa Hallqvist på gitarr och sång, Malin Hallqvist på trummor, Celia Benoni på bas, Olivia Blanc på sång och Ronija van Darvé på synt.


Vi spelade de tre låtarna på deras demo; Mittemellan, Sparkle och Waitline. Nedan kan du lyssna på vårt inslag om Frank Sylvester som sändes 12/10!


Del 1

Del 2


Frank Sylvesters Myspace


Ännu ett avsnitt av RADIO TEJP och Ellis gästar.

Ikväll är det äntligen dags igen för ännu ett avsnitt av RADIO TEJP! Vi har självklart laddat upp med massor av trevligt material, bland annat gästar vår kära klasskamrat Eleonora Bergqvist oss i studion för att prata om CISV. Vi har även koll på vad som händer i Halmstad de närmaste dagarna och på de intressantaste nyheterna. Linnéa kommer att prata lite om det okända svenska bandet Frank Sylvester och spela en del låtar, plus att vi har mycket mer att bjuda på som vi inte avslöjar just nu!

Som bekant drar vi igång klockan 18:00 på 88.6MHz Halmstad och det går naturligtvis också bra att lyssna på webradion. Vill ni önska en låt inför kvällen får ni gärna göra det genom att kommentera nedan eller skrika till i vår shoutbox.

Vi hörs senare!

/RADIO TEJP

Tiden går fort!

Självklart ska kvällens inlägg inledas med allas vår favoritklyscha som stämmer så väl! Redan har mer än en vecka gått sedan vi sände vårt första program, och det känns som om det vore igår som vi satt där darrandes inför våra första stapplande steg ut i eten. Lika snabbt som veckorna går även de två sändningstimmarna, men visst lyckas vi avverka en hel del ämnen trots detta?

I kvällens program har vi pratat om allt mellan himmel och jord och Mimmi Lust gästade oss även i studion. Mimmi bjöd på sin vackra stämma genom att sjunga för oss och dessutom fick vi oss en trevlig liten intervju. Under vår korta pratstund berättade Mimmi bland annat om hur det var att söka till Idol och vad hon anser om ubåtar. När Mimmi lämnat oss ägnade vi den återstående delen av programmet till att prata om vad som händer i Halmstad den närmsta veckan men också om vad som händer runt omkring oss i världen just nu. Naturligtvis blev det ett antal avstickare om mindre allvarliga företeelser...

Tyvärr var dock Linnéa inte närvarande i studion ikväll. Hon ligger hemma nerbäddad i lunginflammation men förmodligen ska hon tillfriskna tills nästa måndag. Nästa måndag väntar då förhoppningsvis lite mer fokus på den lokala musikscenen som vi lite tappade idag främst på grund av Linnéas frånvaro. Vi ber om ursäkt, och tillsvidare får ni hålla till godo med det vi bjöd på ikväll. Till Linnéa skickar vi också massa kramar och låten You sexy thing med Hot Chocolate så att hon kan tillfriskna snabbare.



Tack till alla som lyssnade på oss idag och vi hoppas att ni vill lyssna på oss igen nästa måndag. Det är jättekul när ni skriver till oss och det är underbart att få så många önskningar med låtar att spela! Vi är ledsna om vi inte hinner uppfylla alla men i så fall skriver vi upp det till nästa vecka, och skulle vi då mot all förmodan glömma det - tveka inte, önska igen!

Som en sista hälsning vill vi också passa på att gratulera Kidde som fyller 17 år på Onsdag. Grattis till dig ifrån Petra och oss på RADIO TEJP!

Ha en riktigt skön vecka!

/RADIO TEJP