God Jul!

Nu tar RADIO TEJP ett juluppehåll för att ladda upp med julmat och nyårslöften inför ett nytt spännande år. Måndagen den 11 januari 2010 är vi tillbaka igen med ännu smaskigare program än förut. Halmstadbandet Crevation besöker oss och berättar om deras musik och kommande spelningar. Vi kommer även att prata nyårslöften, galna julklappar som vi eventuellt fått, och annat skoj.

Men innan vi tar lov vill vi passa på att tacka alla er som lyssnat på oss under hösten. Vi lär oss mer och mer för varje program och vi uppskattar alla hälsningar, tips och önskningar vi får ifrån er! Under er långa väntan på nästa program får ni gärna önska låtar eller ge förslag på band och artister ni vill att vi ska intervjua under våren.

Vi sände julspecial iförda tomteluvor!

Från oss alla till er alla:
En riktigt GOD JUL!

/RADIO TEJP

Julspecial

Ikväll är det tyvärr dags för det sista programmet för i år med RADIO TEJP. Men misströsta inte, vi är naturligtvis tillbaka igen nästa termin, och ikväll har vi ett sjudundrade Julspecial att bjuda på! Vi kommer att snacka om allt som har med julen att göra: De bästa klapparna, favoriterna på julbordet, de pinsammaste Luciaframträdandena och alla unika sätt det finns att fira jul på. Hur firar ni jul? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Naturligtvis får ni även allt roligt som vi vanligtvis tar upp i programmet. Vi informerar er om vad som händer i Halmstad i veckan och på lovet, och diskuterar de hetaste nyheterna ifrån veckan som gått. Ni får även massa bra musik, och ni kan som alltid önska låtar till programmet. Dock kommer vi anpassa musiken en aning för att passas in på kvällens tema. Hör och häpna - ikväll spelar vi jullåtar!

Vi vill också passa på att uppmärksamma att vi är med i det senaste numret av Sannarpsgymnasiets skoltidning, Brännbart. Tack så mycket säger vi till Ebba, Moa och Helena, som vi för övrigt intervjuade i ett program tidigare under hösten. Ni kan läsa deras artikel om oss här.

Mycket nöje!

/RADIO TEJP


Wasted Business

Måndagen 7 december hade vi ett inslag om bandet Wasted Business från Karlskoga i RADIO TEJP. Bandet består av Stefan (sång), Martin (gitarr), Jocke (bas), Tony (gitarr) och Olle (trummor). De har spelat tillsammans i cirka ett år och i början av 2009 gick Stefan med eftersom Tony inte ville (eller kunde) sjunga. Bandet tog sitt namn och har under året hunnit producera flera låtar som ligger uppe på deras myspace.

Lyssna på klippet nedan!

Del 1
Del 2

Nytt program och Metaltown 2010

Ikväll den 7/12 så har vi laddat ordentligt inför ännu ett program. Nyheter, aktuella händelser i Halmstad, musik och ett bandinslag om Wasted Business väntar. Vi kommer bland annat disskutera klimatmötet COP15, Petville och företaget som ombett sina anställda att tatuera företagets logotyp på skinkan! Det vill väl ingen missa?

Sen vill vi också påminna om att 18 och 19 juni är det åter igen dags för Metaltown i Frihamnen i Göteborg. Band som redan är klara är Rammstein, Sabaton, Nile, Finntroll och Cynic. Halmstadbandet The Princess Pride som var med i programmet för några veckor sedan är med i en tävling och har möjlighet att få spela på Metaltown i sommar! För att rösta på The Princess Pride gå in här och fyll i rutorna till höger. Röstar du har du även möjlighet att vinna två biljetter till Metaltown!

Ha en underbar eftermiddag så hörs vi ikväll!

/RADIO TEJP

Dismissed


Dismissed

Måndagen den 30 november hade vi ett inslag om det energirika rockbandet Dismissed från Lerum i Västra Götaland. De består av Tor Höglund (sång), Linus Bech (bas), Johan Bäckström (gitarr och kör) och Rebecka Olofsson (keyboard och kör). Vi spelade låtarna Kanyo, Stripperboy och alldeles nya Wanted. Vill du höra mer av Dismissed? Besök deras myspace och rocka loss!

Lyssna på inslaget här!

Del 1
Del 2