Embrace Elijah

Måndag 19 April snackade vi med Christoffer från bandet Embrace Elijah (tidigare Six Wrong Stories).

De fem killarna i Embrace Elijah.

Vi fick höra om deras snabba framgångar och hur de skapar sin musik. Vi spelade deras låtar Hero Of My Own och A Better Year.

Lyssna på vår intervju!
Del 1:
Del 2:

Saints Of Spaulding

Måndagen 12/4 hade vi besök av Saints Of Spaulding från Falkenberg.

Killarna i Saints of Sapulding posar utanför studion.

Lyssna gärna på intervjun vi gjorde med Charlie, Martin och Simon!

Del 1:
Del 2:
Del 3:

Chief Brujo

Den 1/3 hade vi en telefonintervju med bandet Chief Brujo från Göteborg. Bandet består av Johan, Robban, Mange och Henke och musiken de spelar är mycket inspirerad utav mystik och mörker. Bland annat skriver de gärna låtar om vampyrer, trollkarlar, druider, natten och döden. Influenserna kommer ifrån Black Sabbath såväl som Mary Shelley. Vill du veta mer om bandet kan du besöka dem på myspace eller lyssna på vår intervju nedan!

Del 1:
Del 2:
Del 3:

Låtarna som spelades under intervjun heter Night Be Done, Beware The Moon och I'm A Wolf.

The Percivals

Här kommer äntligen intervjun med Göteborgsbandet The Percivals från 8/3! Eftersom att vi hade en del tekniska problem under sändningen, bland annat så låg Halmstadnärradios hemsida nere, så var det tyvärr få av er som fick chansen att höra den live. Men här kommer den, så för alla er som missade den kan ni nu lyssna nedan.

Del 1:
Del 2:

Låten som spelades under intervjun heter Your fault my bad och låten som The Percivals spelade live för oss i studion heter What doesn't kill you fucking hurts.