Ikväll är det PREMIÄR!

Klockan 18:00 ikväll så smäller det! RADIO TEJP drar i gång på högsta volym med ettt introduktionsprogram i vilket vi kommer berätta mer om oss som sänder och vad RADIO TEJP har för planer inför hösten. Självklart blir det också lite fokus på nuet, vi kommer bland annat ta upp vad som händer i Halmstad under veckan och snacka om en hel del intressanta nyheter. Glöm inte att lyssna!

18:00 - 20:00 i Halmstad Närradio, 88.6 MHz Halmstad. För att lyssna på oss via webben, klicka här. OBS! RADIO TEJP sänds endast måndagar 18.00-20.00.

LOKALA BAND OCH SOLOARTISTER SÖKES!

Skapar du din egen musik? Spelar du kanske i ett band, har en duo med din kompis, eller skriver låtar på egen hand? I så fall, har du nu chansen att vara med i Halmstad Närradio!

Yes, det stämmer, RADIO TEJP letar fortfarande efter artister som är intresserade av att medverka i vårt program med en liten intervju och dessutom få material uppspelat. Tveka inte att ta denna chans! Tipsa alla musikintresserade du känner och kontakta oss idag!

OBS! Vi föredrar band och soloartister ifrån Halmstad eller i närheten, men kommer du någon annanstans ifrån har du fortfarande chans att få dina låtar spelade.

För frågor och intresseanmälan, lämna en kommentar nedan eller mejla oss på:

[email protected]

/RADIO TEJP

Vad är RADIO TEJP?

RADIO TEJP är ett radioprogram som du inte får missa! RADIO TEJP kommer att sändas i Halmstad Närradiomåndagar 18.00-20.00 med start 28 September 2009. Befinner du dig i Halmstad eller omnejd är det bara att tuna in 88.6 MHz på din radio och du har två oförglömliga kvalitetstimmar framför dig. Det kommer också att finnas möjlighet till att lyssna på oss via webben, för dig som inte bor i den sköna staden Halmstad, har skrotat din radioapparat, eller helt enkelt tycker att nätet är det softare alternativet.

RADIO TEJPs mål är att vara en härlig mix av ung kultur och musik. Bland annat kommer vi att prata om sånt som rör oss, som vi tycker är viktigt eller underhållande, och ta upp saker som händer i Halmstad under veckan, men vi kommer även att ha ett fokus på musik! Framförallt kommer vi att lyfta fram den lokala musikscenen genom att intervjua och spela olika band ifrån Halmstad eller i närheten som gör sitt egna material. I programmet kommer du även att få smakprover ifrån andra mindre kända band som skapar grym musik.

Vi som sänder är tre underbart halv-tokiga tjejer som går i 2:an på IB-programmetSannarpsgymnasiet och detta radioprogram gör vi som ett kombinerat Service-Creativity CAS-projekt, och för att det är kul, så klart! Vi blev inspirerade av två andra tjejer som hade gjort just detta som CAS, och bestämde oss för att ta efter men göra det till vår egen grej. Linnéa, Sofia och Jennifer heter vi och mer om oss kommer i framtiden. Så nu hoppas vi att du väntar med spänning!

Vi hörs på måndag! ;)

/RADIO TEJP