Julspecial

Ikväll är det tyvärr dags för det sista programmet för i år med RADIO TEJP. Men misströsta inte, vi är naturligtvis tillbaka igen nästa termin, och ikväll har vi ett sjudundrade Julspecial att bjuda på! Vi kommer att snacka om allt som har med julen att göra: De bästa klapparna, favoriterna på julbordet, de pinsammaste Luciaframträdandena och alla unika sätt det finns att fira jul på. Hur firar ni jul? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Naturligtvis får ni även allt roligt som vi vanligtvis tar upp i programmet. Vi informerar er om vad som händer i Halmstad i veckan och på lovet, och diskuterar de hetaste nyheterna ifrån veckan som gått. Ni får även massa bra musik, och ni kan som alltid önska låtar till programmet. Dock kommer vi anpassa musiken en aning för att passas in på kvällens tema. Hör och häpna - ikväll spelar vi jullåtar!

Vi vill också passa på att uppmärksamma att vi är med i det senaste numret av Sannarpsgymnasiets skoltidning, Brännbart. Tack så mycket säger vi till Ebba, Moa och Helena, som vi för övrigt intervjuade i ett program tidigare under hösten. Ni kan läsa deras artikel om oss här.

Mycket nöje!

/RADIO TEJP


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback